[Airen Etkinliği] İlk Comeback Draması ‘Hwayugi’Destek Etkinliği


24796742_1600014210037823_568126083332889163_n (1)

Orjinal Hwayugi Destek Etkinliği için : http://www.lsgkwa.com/single-post/2017/12/07/dramasupport

Bu sözleri yazmayalı uzun zaman olmuştu… Etkinlik, destek.. Özlemiştik..

Bildiğiniz üzere sevgili Starımız Lee Seung Gi (Aktör Lee) 31 Ekim’de askerden terhis olurken çekiciliğine çekicilik katarak bizlere geri dönmüştü ve bizlere kısa sürede TV ekranları aracılığı ile tekrardan merhaba diyeceğini söylemiş, hatta bununla kalmayıp ondan bıkana kadar her yerde karşımıza çıkacağına söz vermişti. Seung Gi sözünü tuttu ve tutmaya devam ediyor.. Dizi, dergi, reklam… Sözünü tuttuğun için çok teşekkür ederiz Seung Gi ~ Yapacaklarını heyecanla bekliyoruz, ama şunu da bilmen gerekir ki biz seni ne kadar görürsek görelim asla ve asla bıkmayız, hahaha^^

Sanırız bizlerin de facebook sayfamızda paylaştığımız, Seung Gi’nin zaman zaman dizi çekimlerden olan -çoğunlukla gece- görüntülerini görmüşünüzdür. Ya o muhteşem Hwayugi tanıtımlarına ne demeli.. Heyecanla beklediğimiz Hwayugi ve Son Oh Gong karakterin ilk senaryo okumalarında Seung Gi’nin o muhteşem sesiyle ilk kez hayat bulması… Sadece bizim değil birçok kişinin ilgisini çekmiş  bulunuyor. Bu da diziyi daha heyecanlı bir bekleyişe sokuyor. Tabii ki dizinin yanı sıra göz bebeklerimizi ışıldatan reklam filmi ve çekicilik akan resimleri unutmuyoruz..

Yani, kısacası Seung Gi 7/24 çalışıyor ve her zaman olduğu gibi yapabileceği her şeyin en iyisini yapmaya çabalıyor.

Seung Gi tüm samimiyetiyle verdiği sözü yerine getirmeye çalışırken biz Worldren’lerinde ona sevgimizi göstermemiz ve yaptığı işlerde onu yüreklendirmemiz gerekiyor değil mi?!

“Aja Aja Lee Seung Gi Hwaiting!”

(Asla Vazgeçmek Yok, Asla İleriye Bakmayı Bırakma!)

“Hwayugi Daebak!”

(Büyük Başarılar, The Korean Odyssey, Bir Kore Macerası !)

[Bir Araya Gelelim,Birlikte Destek Olalım]

🌞 Bizler LSGKWA olarak ,Lee Seung Gi’nin draması Hwayugi destek vermek için bir davet aldık. Lee Seung Gi Korea With World Airen ailesi olarak oluşumumuzun tüm ülkeleri adına bu daveti kabul ettik.

🌞 Çekim programına göre ,şartlara uygun bir atıştırmalık/yemek sağlayıcıya başvuracağız. Öyle ki Lee Seung Gi ve geri kalan oyuncu kadro ve dizi ekibi bu atıştırmaların/yemeğin tadını çıkartabilsin. Destek etkinliği hakkındaki diğer ayrıntıları onayı aldığımızdan sonra paylaşacağız.

🌞 Bizlere Hwayugi’nin basın toplantısın fan desteği kapsamayacağı bilgisi verildi.

🌞Destekle ilgili olan her türlü öneri veya fikre açığız. Lütfen bizimle düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Önerileriniz ve sorularınız için  leeseunggiturkey@gmail ya da doğrudan
https://www.facebook.com/LEESEUNGGITurkishAiren sayfasına mesaj atabilirsiniz

🌞 Worldren’lerimize dizi için destek etkinliğine katılan herkese tarafımızdan Teşekkür hediyeleri hazırlanacaktır.

Lee Seung Gi-Hwayugi Drama Destek Katılımı için hesaba parayı yatırdıktan sonra lütfen formu eksiksiz doldurun. Karşılığı olmayan formlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Son Katılım 20 Aralık 2017 saat 17.00 TST

Banka ve Hesap No

Deniz Bank

Hesap sahibi : Tülün…

Hesap No/Şube  : 9860-13010147-351 ÜSKÜDAR

IBAN : TR69 0013 4000 0130 1014 7000 01

Katılım Formu

https://goo.gl/forms/2byPYW4gRvKx27Ms2

NOT : Lee Seung Gi Turkey Fan Club Lee Seung Gi Korea With World Airen (LSGKWA) Grubunun bir üyesidir ve Türk Airenları Lee Seung Gi adına düzenlenen tüm etkinliklerde Türk Airenları temsil eder.Daha önceki etkinliklerde olduğu gibi LSGKWA ya aktarılmak üzere Türk Airenlardan gelen destekler için aracılık yapmakla görevli olan tek yetkili kişidir. Lee Seung Gi Turkey FC grubun herhangi bir birikimi bulunmamaktadır ve karşı tarafdan yapılacak değişikliklerden sorumlu değildir.

Lee Seung Gi’ye ve bizleri bu zamana kadar sevgisini ve desteğini esirgemeyen ve bu projede de yeniden yalnız bırakmayan tüm Türk Airen’larımıza tekrardan teşekkür ederiz.

————————————————————————————————————————-

Katılımcılar 

# 50TL ……………….Duygu Aky…

#100TL ……………..Songül San…

# 30TL ………………Pakize Ba…

#100TL………………Emel Ars…

#143TL………………Ayşe Kös….

, ,

Yorum bırakın

WordPress.com’da bir web sitesi veya blog oluşturun