[TRaçıklamalı]Video Sohbet Lee Seung Gi 2018 Fan Meeting Bangkok 08.04.2018 – Seung Gi Hwayugi’yi Seçmesini ve Nedeni Hakkında Konuşuyor


 

Seung Gi 2018 FM Tayland/Bangkok
credit :as labeled

 

 

8 Nisan 2018,Lee Seung Gi Fan Meeting Bangkok -Alıntı

Turkish/Türkçe çeviri LEE SEUNG GI TURKEY AIREN based on English translation by : LSGfan, Video: twentyfour news

Konuşma 5:05 de başlıyor~  LSG : Lee Seung Gi  T : Tercüman

T : Lütfen kendinzi takdim edermisiniz?

LSG : Her birinizi~ Sizleri görmekten mutluyum …(Taylandlı fanları selamlar)

MC konuşur ve sorular başlar.

LSG :Ahh.bugün Tayland’a geleceğim için ayakkabılarımı cilaladım~^^ (bunu söylerken bacaklarını uzatıp muzip bir şekilde aşağa doğru bakar)

Soru…

LSG : En son Tayland’a geldiğimin üzerinden 5 yıl geçmiş.O zaman da Taylı fanlar oldukça tutkuluydu ve birlikte harika zaman geçirmiştik ve bu sefer de Tayland’a tekrar aynı beklentiler içinde geldim.

(fanlar MC den gelen işaretle sesleri çıktıkarı kadar bağırmaya başlar ve Seung Gi kendilerini onaylar… ve çığlıkları daha iyi duyabilmek için  elini kulağana götürerek Son Oh Gong ‘un ‘duyamadım’ hareketini yapar^^ Öyle görünüyor ki salonda yoğun bir Hwayugi fanları kitlesi bulunuyor.

LSG : Beklediğim gibi~ Taylandlı fanların tutkusu kesinlikle hafife alıncak gibi değil.

T: Bu nasıldı ? Yeterli mi ?

LSG :Bu muhteşem.Ve konser bölümüne geldiğimizde,bu seslerin daha da yükseleceğini düşünüyorum. (fanlar işaretle yeniden bağrır) Bunu sizler için yapacağım ~^^(çığlıklar daha da yükselir

T: Çok çalışıyorsun,dinlenme zamanında neler yapıyorsun?

LSG: Buraya gelmek ve Taylandlı hayranlarla buluşmak benim için bir dinlenme~^^

Soru…

LSG : Öyle görünüyor ki burada bir çok kişi Korece anlıyor… ahh azcık da olsa.

MC izleyecilere konuşur ve Çevirmen SeunGi’ye tercüme eder.

T: Hwayugi’yi seçme sebebin neydi?

LSG : Senaryoyu ilk okuduğumda,en birincisi eğlenceli olması ve Son Oh Gong karakteri.. Eğer düzgün bir şekilde yansıtılırsa,kadınların düşlerini doldurabilecek müthiş bir baş karakter olabileceğini düşündüm… ve bu işi kabul etme sebebimdir.

T : Yani rolü seçme sebebin öpüşme sahnelerin çokluğu değildi? (hayranların bu soruya tepkileri ooooh ahhh diye geliyor)

LSG: Senaryoyu okuduğum zamanda,hiç bir tane öpüşme sahnesi yoktu… Ama nedense içimden ,bir çok öpüşme sahnesi olacağı aklıma geldi.

T: Bir çok aksiyon sahnesi vardı ve ayrıca etrafda uçuyordun.Bu aksiyon sahneleri zor muydu ve bunun için eğitim almış mıydın?

LSG : Aksiyon sahneleri için,uzun zaman önce bunun için kısa bir eğitimini almıştım.Bu dizi için söyleyecek olursak ,alışa gelmiş tipik aksiyon sahnelerinin yerine,daha çok  hayal gücüne dayalı ve manhwa (çizgi karakter) sahneleri tarzı bir şeydi,bu yüzden harketleri kendi isteğim doğrultusunda yaptımㅋㅋㅋ

T: ㅋㅋㅋ Kendi isteğin doğrultusunda aksiyon ?

LSG: Kendim hayal ettiğim gibi .

T: Öyle olsada ,yönetmenin bir ölçüde yönlendirmesi olmuştur değil mi ?

LSG: Evet,tabiki ㅋㅋㅋ

T: Son Oh Gong denince,aklımıza görüntüsü düşüyor,özelliklede kürk mantosu.Bu senin fikrin miydi?

LSG : Bu Son Oh Gong karakterinin arkaplan hikayesiyle bağlantılı~ Tanrı olarak dışlandığında içiten içe o kadar kızgındı ki ,ve aynı zamanda üşüyordu,bu nedenle kürk ceketi giyiyordu.Orjinal kurguda içi öfkeden yandığından buzlu Americano içiyordu.

T : Kendi kürkün müydü yoksa senin için mi tasarlandı?

LSG : Kürk yapımcı şirket tarafından sağlandı. Bu durumda kürk özel ,ancak çok sıcak tutuyor görünsede, hızlı üretildiğinden, sahte kürk çok çabuk yıpranıyor!

LSG: Kürkü giyerken ,Samjang için ilk kez şeytanlara karşı dövüşüyordum… yumruğumu bu şekilde yapıp ve kolumu bu şekilde hareket ettirince,kürkün tüyleri uçuşup Samjang’ın ağızına doluyor ve tükürmek zorunda kalıyordu;bu defalarca oldu ㅋㅋ

LSG: Sıcak tutma süresi 2 hafta sürüyordu sonradan ise üşütüyordu.

T: Sadece bir tane mi manto vardı ?

LSG : İki tane yapılmıştı ancak bir tanesi dublör için bir tanesi benim içindi.

Sayfadan,link vermeden paylaşım veya alıntı yapılmaması rica olunur.


Yorum bırakın

WordPress.com’da bir web sitesi veya blog oluşturun